Reference results for Ibrahim_Bej_Biçaku from Search.com.

Ibrahim Biçakçiu - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_Bej_Biçaku

Ibrahim Aqif Bej Biçakçiu was the son of Aqif Pasha Biçakçiu of Elbasan. Ibrahim was born in Elbasan in 1905. His family helped in the Independence of Albania and ...

Ibrahim bej Biçakçiu - Wikipedia

https://sq.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_bej_Biçakçiu

Ibrahim Bej Biçaku (Biçakçiu) President i Komitetit Ekzekutiv të Përkohshëm: 14 shtator 1943 – 20 tetor 1943: Paraardhësi: Shefqet Bej Vërlaci

Learn and talk about Ibrahim Bej Biçaku, Albanian Sufis ...

www.digplanet.com/wiki/Ibrahim_Bej_Biçaku

Learn and talk about Ibrahim Bej Biçaku , and check out Ibrahim Bej Biçaku on Wikipedia, Youtube, Google News, Google Books, and Twitter on Digplanet ...

Familja Biçakçiu - Wikipedia

https://sq.wikipedia.org/wiki/Familja_Biçakçiu

Ibrahim Bej Biçaku (Biçakçiu), 1905-1977, Kryeministër , ministër i Jashtëm dhe ministër i Brendshëm i Shqipërisë gjatë periudhës shtator, 1944 ...

Ibrahim Bej Bicaku | Zoekresultaten op het internet ...

www.cyclopaedia.nl/wiki/Ibrahim_Bej_Bicaku

Ibrahim Bej Biçaku ishte pinjoll i një prej dyerve më të rëndësishme të parisë shqiptare. Ai ishte një njeri elegant dhe mendjehollë, ...

Lista de presidentes da Albânia – Wikipédia, a ...

https://pt.wikipedia.org/wiki/Lista_de_presidentes_da_Albânia

Ibrahim Bej Biçaku (14 de Setembro de 1943 - 20 de Outubro de 1943) Mehdi Bej Frashëri (20 de Outubro de 1943 - 25 de Outubro de 1944) Omer Nishani ...

Reino da Albânia (1943-1944) – Wikipédia, a enciclopédia livre

https://pt.wikipedia.org/wiki/Ocupação_da_Albânia_pela_Alemanha...

Ibrahim Bej Biçaku; Mehdi Bej Frashëri; Rexhep Bej Mitrovica; Referências

Albaniens premierministre - Wikipedia, den frie encyklopædi

https://da.wikipedia.org/wiki/Albaniens_premierministre

Ibrahim Bej Biçaku: 25. september 1943: 24. oktober 1943: Mehdi Bej Frashëri: 24. oktober 1943: 3. november 1943: 2. periode: Rexhep Mitrovica: 4. november 1943: 18 ...

Albaania riigipeade loend - Vikipeedia, vaba entsüklopeedia

https://et.wikipedia.org/wiki/Albaania_riigipeade_loend

Ibrahim Bej Biçaku: 1943, 20. oktoober: 1944, 25. oktoober: Mehdi Bej Frashëri (1872 ...

Puppet state - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Puppet_state

A puppet state is a metaphor of a state that is supposedly independent but is in fact dependent upon an outside power, [1] it is nominally sovereign but effectively ...